حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

انفجار بسته پستی در خانه فرهنگی روسیه در آفریقا

پس از گزارش رسانه‌ها درباره انفجار بسته پستی بمب‌گذاری‌شده در خانه فرهنگی روسیه در آفریقای مرکزی، فرانسه اتهامات مطرح شده علیه این کشور درباره تلاش برای ترور مقامات روسیه را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 17
کد خبر: ۱۶۴۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، پس از گزارش‌ها درباره سوءقصد به جان مدیر کل خانه فرهنگی روسیه (خانه روسیه) در آفریقای مرکزی، پلیس بانگی -پایتخت آفریقای مرکزی- اعلام کرد که بسته پستروسیی به دفتر این مقام روس ارسال شده بوده که پس از رسیدن به دست او منفجر شده است.

 

شبکه «روسیا الیوم»، روز جمعه، به نقل از وابسته رسانه‌ای سفارت روسیه در آفریقای مرکزی گزارش داده بود که پس از تلاش برای سوءقصد به جان مدیر خانه فرهنگی روسیه در آفریقای مرکزی، او مجروح شده و نیروهای امدادی بانگی او را به بیمارستان منتقل کرده‌اند.

 

 خبرگزاری «اسپوتنیک» خبر داد که به تصاویری دست پیدا کرده که نشان می‌دهد روی بسته پستی ارسال شده برای مدیر خانه فرهنگی روسیه نوشته شده: «از طرف تمام فرانسوی‌ها و درخواستی برای خروج روس‌ها از آفریقا.»

 

«کاترین کولونا» وزیر خارجه فرانسه که به‌تازگی به مغرب سفر کرده است، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فرانسه به زخمی شدن این دیپلمات روس اشاره کرد و اتهام مطرح شده درباره تلاش پاریس برای ترور مقام روس را رد کرد.

 

کولونا در این باره گفت: «نه‌تنها این خبر نادرست است، بلکه این خبر بهترین نمونه تبلیغات روسیه و توهماتی که این تبلیغات از آن برخوردارد است.»

 

این اظهارات پس از آن مطرح شد که رئیس مجموعه روسی «واگنر» فرانسه را به تلاش برای ترور مقامات روسیه در آفریقای مرکزی متهم کرد.

 

دفتر اطلاع‌رسانی «یوگینی پریگوژین» رئیس واگنر اعلام کرد که پریگوژین با وزارت امور خارجه روسیه تماس گرفته تا روند اعلام فرانسه به عنوان کشور حامی تروریسیم را آغاز کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار